De focusmodus van de laserpen

Voor het geld, ik denk dat het goed is. Het is veel helderder dan de andere goedkope laserpennen (https://www.laserkopen.com/) rond mijn huis, de constructie voelt ook een stuk beter. Ook heeft het hoofd een “gruizig” gevoel omdat het hoofd tegen het lichaam duwt als je probeert de focus aan te passen met slechts een vinger (op de comfortabele manier), in plaats van de onderkant en de bovenzijde vast te houden met een duim en wijsvinger. Een paar weken geleden scheurde de stoffen hendel en viel eraf, geen grote deal, we maakten een nieuwe armband en gingen verder. Twee dagen later stopte de laserpen met werken. Ik nam het mee naar een warenhuis om een ??verkoopmedewerker ernaar te laten kijken en het product kan niet worden hersteld. Ik ben erg teleurgesteld dat ik mijn geld verspilde dat zo voorzichtig werd gebruikt dat het zo snel kapot ging.

De enige kleine kritiek die ik heb op deze laserpen is dat het een beetje moeilijk is om het licht aan te doen met één hand met je duim. Het uitgangsvermogen is beter dan vergelijkbare duurdere producten. Ik weet dat sommige mensen zeggen dat ze op zoek zijn naar meerdere modi, zoals een knippermodus en meerdere uitgangsvermogeninstellingen, maar ik haat die. Ik wil mijn laserpen aan en uit zetten. Ik hou ook van het feit dat je het kunt richten of het een groothoek kunt laten maken. Ik gebruik het licht meestal om in mijn huisdierenkennel te kijken en zorg ervoor dat ik geen ongelukken vind die ik niet heb gevonden (aangezien het een van die overdekte plastic kisten is).

Ok, dat is veel, maar er is een watertoren op ongeveer anderhalve afstand van mijn huis. ‘S Nachts, in een regenbui, wees erop, er was geen probleem om te zien of iemand het aan het onderhouden was. Ik was zo onder de indruk dat ik een tweede heb gekocht. Dat is wat deze 1000mW groene laserpen (https://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9722.html) doet. De tweede was net iets minder intensief in de focusmodus. Ik weet niet of dat zwakkere batterijen of een andere afwijking in de productie was, maar het was geen significant verschil tenzij je ze naast elkaar zou vergelijken. Ik kocht ook een pakket met verschillende kleine lampjes die er zo uitzagen. Ok, om te hebben, maar dit ding laat ze in het stof. Ik had een groene laser nodig voor de ochtendrennen die in mijn zak kon glijden zodra het donker werd. Het werkt ook prima wanneer je onder de motorkap van een voertuig kijkt. Ik heb het product beoordeeld voor een gereduceerde prijs, gezien mijn eerlijke mening.

Iedereen heeft een gelegenheid gehad wanneer je een paar minuten een laserpen nodig hebt, gewoon door de kast of onder de bank kijkend naar iets dat wegrolde. Uiteindelijk heb ik er drie gekocht voor in het hele huis. Eén is helemaal uitgebrand en zal geen enkel licht vertonen, zelfs met gloednieuwe batterijen en de andere wordt ingeschakeld, maar is zo zwak dat het niet verder dan een halve meter licht projecteert. Ik heb de 1e batterijronde nog niet verbrand -> maar de lichtere lampen eten de batterijen niet zo snel. Ook heeft het geen zakclip. Als ik me dat had gerealiseerd, zou ik met een diff-model zijn gegaan omdat ik deze 30000mW-lasers gebruik om mee te wandelen en ik geef de voorkeur aan een zakclip. Ik heb onlangs een lift gerepareerd en gebruikt om onderdelen in de as te inspecteren. Ik lees de recensies hierover en besloot om het eens te proberen. Het is een spotprijs, en je krijgt veel waar voor je geld. Ik bewaar het ‘s nachts bij mijn bed in plaats van een van mijn andere lichten.

Deze 30000mW blauwe laserpen (https://www.laserkopen.com/blog/n-238.html) is een beetje duurder dan de goedkopere die beschikbaar is, maar het is de extra kosten zeker waard. Ik heb deze overal in huis verspreid, gemakkelijk bereikbaar en in elk van mijn auto’s voor verschillende taken, zoals het water geven van planten, het lezen van kleine lettertjes of werken op krappe plaatsen. Het is klein genoeg om grip te houden op mijn mond wanneer beide handen nodig zijn. Pas op voor anderen, NIET deze, die functies schakelt van helder naar dimmer, naar knipperend bij elke druk op de schakelaar. Je zult deze ergernis niet hebben met deze. Heb je ooit een film gezien en zie je iemand die een laserpen gebruikt die een perfecte cirkel van licht met een uniforme intensiteit projecteert? Het geheel is klein maar voelt niet te licht aan.

Ik ben gewoon aan het wachten om te zien hoe lang het experiment duurt, omdat de specificaties dit niet aangeven. Ik kocht deze laserprojector om in mijn portemonnee te dragen in geval van nood – altijd handig om een ??lamp bij de hand te hebben. De maat van deze laserpointer is perfect – hij is klein en lijkt erg stevig geconstrueerd. Ik vind het leuk dat het verschillende modi heeft – laag, helder en flitslicht. Ik kwam toevallig toevallig langs, las de specificaties en dacht dat ik het een kans zou geven. De IPX7 waterbestendigheid is ook een leuke functie, hoewel ik niet de gelegenheid of de wens heb gehad om het te testen. Ik kan me gemakkelijk gaten voorstellen die snel in kleding worden gedragen vanwege de scherpe randen op de gekartelde rand.

laser projector kerst

Ik heb hem in de hoek van de zak van een voorzak geknipt, zoals ik deed met mijn experiment, en veel mensen doen met hun EDC-lampjes, hij neigt ernaar omhoog te rijden en eruit te vallen. Ik heb dit probleem nooit gehad met mijn Nico-stream, die ik jarenlang heb gedragen, maar het is een goedkope en kleine laserprojector. Terwijl je buigt of stapt, drukt je dijbeen op de ring en duwt hem omhoog en uit je zak. Ik bezit een laserpointer die uitwisselbare randen heeft (glad of gekanteelde randen), maar helaas niet.

 

 

Add Comment
0 Comments (& A)

Your Comment/Answer

By posting a comment or answer you agree to the privacy policy and terms of service.